Hans Henrik Halvbjørn

List Bæredygtig Ledelse
Age 31
Workplace Københavns Kommune, Koncern IT
Education Cand. polyt. (DTU)
Field Planlægning, Innovation og Ledelse / Engineering Management
Hvem er jeg?

Jeg er en meningsdrevet københavner med aner i det vestsjællandske, der brænder for at skabe de bedste muligheder for, at andre sammen kan udvikle en bedre verden. Jeg leder ud fra en anerkendende, systemisk og narrativ tilgang og jeg elsker at engagere mig, mine medarbejdere og kolleger i udfoldelsen og løsningen af komplekse udfordringer.

Professionelt er jeg koordinator/teamleder i Koncern IT (Københavns Kommune), hvor jeg arbejder med professionalisering af rammerne for kommunens it-anskaffelser, it-projekter og it-drift. 

Jeg har en veludviklet æstetisk sans og har altid gang i et eller flere indretningsprojekter, gror mange og store planter i min lille stuelejlighed og reflekterer ofte med en god kop kaffe eller en lang gåtur. Jeg nyder ofte Københavns små oaser med både liv og ro og leder altid efter den næste sublime madoplevelse. Jeg udmærker mig i far-humor og nyder at grine sammen med andre.

Hvorfor stiller jeg op?
Jeg vil være med til at sætte fokus på betydningen af at bedrive god ledelse. Jeg mener, at det at kunne bedrive ledelse (både som medarbejder og leder) er en forudsætning for at kunne drive en positiv udvikling af vores offentlige og private virksomheder såvel som samfundet generelt. Og derfor bør vi have et langt større fokus på, hvad det at bedrive ledelse er og hvordan man bliver god til det. Jeg mener, at IDA kan spille en stor rolle i at understøtte de af vores medlemmer op, som ønsker at arbejde med at bedrive ledelse - både i medarbejder- og lederroller. Vi skal turde se ledelse som en faglighed og klæde vores medlemmer på til at kunne bedrive god ledelse.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg bringer en del viden, nysgerrighed og passion for ledelse til bordet - og det mener jeg, kan gavne arbejdet i Bæredygtig Ledelse og IDA som helhed.

På trods af min alder, har jeg allerede 15 års ledelseserfaring - de fleste af dem fra frivilligt arbejde. Jeg har derfor allerede en stor erfaring med at bedrive ledelse gennem mit samarbejde med andre frivillige.
Inden for de seneste par år er jeg begyndt at konvertere den viden til erfaringer i mit professionelle virke som teamleder i Københavns Kommune.