Jenny Simony Grønborg

List Bæredygtig Ledelse
Age 27
Workplace Scandi Standard A/S
Education Civilingeniør
Field Bioteknologi
Hvem er jeg?

Mit navn er Jenny, jeg er 27 år og bosat i Kolding. Jeg kommer oprindeligt fra København og tog min ingeniøruddannelse på Danmarks Tekniske Universitet mellem 2013 og 2019.

Jeg blev ansat som Graduate i operation leadership for kyllinge producenten Scandi Standard, som blandt andet ejer Danpo. Jeg arbejder nu på koncern niveau som projekt leder og operere i blandt andet Norge, Sverige og Irland.

Personligt er jeg gift med Peter, og har sønnen Oswald på et halvt år (jeg slutter barsel pr. 1 april 22).


Hvorfor stiller jeg op?

I min verden skaber ledelse resultater. God ledelse skaber gode resultater, og dårlig ledelse skaber dårlige resultater. Ledelse er vigtigt på alle niveauer af en virksomhed, fra direktøren som sætter retningen og visionen, til produktionslederen som har sin daglige gang blandt medarbejderne og må motivere og forsvare den retning der er sat mange led over.

Som ingeniør har man viden og forståelse for det tekniske og vigtigheden af at skabe en bæredygtig fremtid. Men jeg tror på en ingeniør blandet med ledelse og lidt forståelse for økonomi er opskriften på de bedste ledere til at fremme den bæredygtige udvikling i fremtiden.

Samtidig tror jeg på vi er nødt til at se diversitet problemerne i øjnene og som en minoritet i form af mit køn i den branche jeg befinder mig i, tror jeg på jeg kan være en repræsenterende stemme der kan bane vejen for fremtidige unge og ambitiøse kvinder.


Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg kan bidrage til bæredygtig ledelse som en ung ingeniør med et friskt pust der netop har landet mit første lederjob. Jeg ønsker både at sætte et præg på den måde vi leder i dag, men jeg ønsker i den grad også at lære af de mange kloge og erfarne mennesker jeg vil kunne skabe et netværk med igennem listen.