Mads Sebbelov

List Bæredygtig Ledelse
Age 45
Workplace Sund Stress
Education Diplomingeniør
Field Maskin, ingeniør prof.bach.
Hvem er jeg?
Jeg er en erfaren formidler og en empatisk ildsjæl der brænder for trivsel og bæredygtig ledelse.

Jeg udvikler ledere, der bevidst vil styrke deres personlige lederskab, således de bliver bedre til at lede dem selv.

Hvordan påvirker jeg andre, og hvordan bliver jeg selv påvirket.
Er jeg i stand til at forvalte egne følelser, tanker og adfærd i samspillet med andre mennesker?

Forudsætningen for at lykkes med at lede andre er, at man er bevidst om sit lederskab og lederrollens mange forskellige roller.

Der fx kan handle om administrativt-, strategisk-, personale eller fagligledelse professionelt såvel som privat vel at bemærke uden at knække nakken pga. mistrivsel og stress.

Min baggrund tæller mange års erfaring som medejer og bestyrelsesmedlem i virksomheden Baltic Pacaging A/S, erfaringer som projektleder i den petrokemiske industri, og specialist i varmeforsyningen i København, suppleret med en 4-årig lederuddannelse med afsluttende eksamen i 2019.

Jeg er specialist i følelser og adfærdsbiologi - har personlig formået at omsætte den mest tragiske sorg og komplicerede stress til mening og nytte efter tabet af min datter Josephine på bare 15år i 2020.  
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg stiller op fordi jeg ønsker at IDA bliver en organisation, der også kan tilbyde og bidrage til at flere ledere/ingeniører for muligheden for at udvikle deres personlige lederskab til nytte for vores samfund og kommende generationer.

Med det formål at fremtidens leder bliver bedre klædt på til at håndtere samspillet mellem menneske og fremtidens teknologi på en mere intelligent og bæredygtig måde.Hvorfor skal man stemme på mig?
Fordi IDA skal være en ledelsesorganisation, der anerkendes for at gå foran ved at sætte fokus på bæredygtig ledelse - mental trivsel - psykologisk tryghed på arbejdspladsen.

Det handler om at skabe sund balance imellem menneske og teknologi så færre mennesker i vores samfund går ned med mistrivsel og stress pga. dårlig ledelse.