Kenn Mørk

List Fagforeningslisten
Age 61
Workplace Vejdirektoratet
Education Civilingeniør fra DTU
Field Bygning, trafik og veje
Hvem er jeg?

I IDA har jeg været engageret i både regionalt arbejde om bl.a. arbejdsvilkår og haft en periode i Repræsentantskabet. Jeg har varetaget rollen som tillidsrepræsentant på min arbejdsplads i flere omgange, og jeg har deltaget i IDA-udvalg for tillidsrepræsentanter på det offentlige område. Jeg har arbejdet med offentlig forvaltning vedr. teknik og miljø hele min karriere. Siden 2007 har det været hos Vejdirektoratet i Aalborg.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg stiller op for at støtte Fagforeningslistens politik for udvikling af IDA. Jeg vil gerne sikre opbakning til, at IDA fortsætter den udvikling, vi har valgt de senere år for at blive Danmarks bedste fagforening. IDA skal være en god, alsidig fagforening, som støtter medlemmerne i deres job og karriere og som tilbyder et fagligt fællesskab. IDA skal følge med tiden og udviklingen på arbejdsmarkedet, så der er kurser, råd og vejledning at hente for medlemmer lige fra overgangen fra studie til job og frem til seniorjobbet, der skal være attraktivt og individuelt tilpasset.  Det er derfor bl.a. vigtigt, at IDA har en stærk indflydelse på de offentlige overenskomstforhandlinger i samarbejde med de øvrige AC-organisationer.

IDA skal også være en stærk stemme i den offentlige debat og formidle værdien af teknologi og videnskab i udviklingen af et bæredygtigt samfund. IDA kan medvirke til at gøre det attraktivt at søge en karriere inden for de tekniske fag. Verden har brug for en ansvarlig teknologiudvikling, og IDA skal vise vejen.

Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg har erfaringen fra mange år på arbejdsmarkedet og fra aktivt arbejde i IDA, og jeg har tiden til at arbejde for IDA´s fortsatte udvikling. Jeg vil sætte fokus på det, som er vigtigt for medlemmerne på arbejdspladserne.

Candidates in