List Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Age 53
Education Civilingeniør Svagstrøm og Eksportingeniør
Field Innovation / Forretningsudvikling / Energiløsninger / Digitalisering
Hvem er jeg?

Jeg ser klimaforandringerne som den største opgave, vi skal være med til at løse. Jeg tror at den eneste måde at nå dette mål på er ved at tænke strategisk, ambitiøst og ved at udforske nye veje. Mit mål er at være med til at skabe fornuftige, smarte, nye grønne energiløsninger, tekniske såsom kommercielle, der kan anvendes globalt.

Hvorfor stiller jeg op?
Smarte og innovative løsninger, der kan forebygge klimaforandringerne, og som kan anvendes globalt, skabes kun ved internationalt samarbejde.
Vi kan allesammen begynder at mærke de hastige forandringer som arbejdsmarkedet nu er underlagt og kraverne til: omstilling parathed, kontinuert tilegnelse af nye viden, resultatansættelser af kortere og længere varighed, tværfaglige samarbejdsevner, til at kunne gå direkte ind og fungere i virksomheder med en helt anden kulturel baggrund end man er vandt til, til at kunne forhandle sin egen internationale ansættelseskontrakt, til at kunne lede medarbejde i forskellige hjørne af verdenen.

Det er bare nogle af de krav, som en ingeniør skal mestre i dag, og som ingeniørerne mere end nogensinde har brug for at blive understøttet i af en organisation som IDA, både på det faglige såvel som på den personlige plan.

 

IDA er kendt som en organisation, der er parat til forandring for at imødekomme medlemmernes interesse, men med de hastigt skiftende samfundsudfordringer, som vi er vidner til i dag, er der mere end nogensinde brug for innovative løsninger, støtte til personlig og fælles trivsel samt støtte til en moderne og tidssvarende ledelsesstil. Dette og meget mere vil jeg gerne arbejde for at udvikle og videreudvikle for os alle sammen i IDA regi.

Hvorfor skal man stemme på mig?
Fordi jeg vil gøre en forskel på baggrund af min entusiasme, viden og erfaring (Anca Hansen | LinkedIn).