Frederik Steen Jensen

List Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 28
Arbejdssted / Workplace Tryg A/S
Uddannelse / Education Civilingeniør
Retning / Field Teknologibaseret forretningsudvikling, civilingeniør 2år
Hvem er jeg?
Jeg arbejder med forretningsudvikling og fremtidens mobilitet. Mine interesser ligger i entreprenørskab og digitalisering.

At identificere, udvikle og implementere produkter og services og derigennem følge en ide eller koncept hele vejen til marked er min passion og hvad jeg brænder for.

Jeg vil gerne være med til at sikre at IDAs visioner og strategier bliver implementeret på rette måde til gavn og glæde for IDAs medlemmer.

Og så er jeg lige blevet far - så fremtiden for os og vores børn ligger mig på sinde.

Se mine valgvideoer:
https://youtu.be/KdiBRzY8MqY
https://youtu.be/Os7nEMCpKCw

Hvorfor stiller jeg op?
Jeg har et meget stort fokus på at sikre visioner og strategier der er fremtidssikre. Jeg er aktiv i at diskutere relevante emner og spotte nye trends for fremtidens teknologier.

Jeg kæmper for fremtidens digitale leder og tror på lige muligheder for alle.


Hvorfor skal man stemme på mig?
Som ung leder er det vigtigt at der gives plads til ideer og innovation samtidig med at vi meget gerne vil bruge seniorerne som mentorer.

Verden er meget mere digital nu end for blot 5 år siden. Det skal tænkes ind i fremtidens teams strukturer og hvorledes IDA understøtter medlemmerne.

 Jeg vil gerne på barsel og er glad for at der er mulighed derfor. Men jeg er også glad for mit arbejde og vil ikke miste følingen med arbejdspladsen. Jeg vil derfor gerne arbejde for at IDA understøtter vores medlemmers leder karriere samtidig med at der gives plads til et familieliv.