Mathias Bruhn

Liste Bæredygtig Ledelse
Alder 30
Arbejdssted Mathias Bruhn ApS
Uddannelse Diplomingeniør
Retning Byggeri og anlæg, ing.prof.bach.
Hvem er jeg?
Tværfaglig ingeniør som ejeleder, underviser og coach
Som underviser, oplægsholder og coach arbejder jeg med træning og udvikling af rådgivere og ledere indenfor karismatisk kommunikation og ledelse.

Siden 2012 har jeg hjulpet ingeniører og ledere med at brænde igennem med deres budskaber, styrker deres organisationer og medarbejder gennem kommunikation og adfærd. Herudover fungerer jeg som ekstern lektor ved DTU, KU og CBS.

I det danske erhvervsliv arbejder jeg selv og mit team på 6 mand med at styrke organisationer som MOE, Novo Nordisk, Arla, Dansk Standard og mange flere.
Hvorfor stiller jeg op?
Mere end blot teknisk viden i IDA

Jeg stiller op for at sikre vigtigheden af god ledelse i IDA: IDA er meget mere end blot en fagforening og vi skal mere end blot være dygtige tekniske. 

Ledelse handler ikke om en titel, det handler om at lede og ønsket om at hjælpe mennesker omkring en selv til et større mål. 

Hvorfor skal man stemme på mig?
Der er Do'ers og der er Thinkers...
Og jeg er bestemt en Do'er med stort D. Hvis du søger handling og at vi får rykket os med ledelse på agendaen, så håber jeg at du vil række ud, eller blot stemme på mig. 

Gennem mit selvstændige erhverv og to fulde universitetsuddannelser ved siden af fuldtidsarbejde har jeg lært hvad det vil sige at få handlet. Jeg vil gerne handle for dig og det du mener er vigtigt for os der går op i ledelse i IDA.

Ledelse er ikke kun for ledere. Ledelse handler om at gå forrest og sikre at der bliver handlet - ikke kun tænkt.