Michael Lykke Paaske

Liste Fagforeningslisten
Alder 59
Arbejdssted Ringsted Kommune
Uddannelse Diplomingeniør
Retning Byggeri og anlæg, ing.prof.bach.
Hvem er jeg?

 

Hej IDA-medlemmer 
Min erfaring som ingeniør stammer både fra det private og det offentlige. 
Jeg har gennem de sidste 15 år været aktiv i IDA. 
Til dagligt er jeg ansat i Ringsted Kommune, hvor mine opgaver bl.a. er drift og vedligehold af de kommunalt ejede bygninger, samt at sørge for, at indeklimaet i de kommunale bygninger er  sundt. 
Før jeg kom til Ringsted Kommune, har jeg været ansat i entreprenørbranchen, hos et lille rådgivende ingeniørfirma, samt i Faxe Kommune. 

Hvorfor stiller jeg op?
Jeg stiller op til IDA valget, fordi jeg synes det politiske arbejde i IDA er spændende, og fordi jeg mener, at jeg kan gøre en forskel i repræsentantskabet. 
Jeg har i mit politiske virke for IDA bl.a. været IDAs repræsentant i ACs Arbejdsmiljøpolitiske-udvalg (AMPU) som forestod danmarkshistoriens største undersøgelse omkring trivsel på arbejdsmarkedet. 
Jeg har tidligere været næstformand for IDA Offentlig, 
Hvorfor skal man stemme på mig?
Man skal stemme på mig, fordi jeg kender såvel det private som det offentlige arbejde. Det er vigtigt for foreningen at begge sider i det danske arbejdsmarked er repræsenteret i IDA. 
Med en stemme på mig får I en aktiv repræsentant i IDA, der brænder for, at foreningen skal udvikle sig til den bedste forening/fagforening i Danmark for både privat- og offentlige ansatte 

Kandidater i