Ivan Højlund

Liste Fagforeningslisten
Alder 59
Uddannelse Cand. Polyt.
Retning Kemi
Hvem er jeg?
Det her blir hurtigt
Er oprindeligt uddannet håndværker, men har primært været leder, selvstændig og underviser (billedet er med en gæsteforelæser på AAU). Men rådgiver er også en velkendt titel.
Jeg er ekstrem ekstrovert og har et meget stort netværk generelt og kan velsagtens indlysende godt li mennesker generelt. Derfor kærer jeg mig generelt og IKKE MINDST oprigtig om deres ve og vel. Både privat og som ansat. Jeg er generelt ekstrem ærlig og ukompliceret, så andre har meget let ved at "se" mig. Jeg er absolut også opmærksom på, at dette til tider udnyttes af manipulative/beregnende personer, men det tager jeg med 😊

Hvorfor stiller jeg op?
Meget kort. Danmark er gået baglæns i alt for mange pr især indenfor arbejdsmiljø og det ansættelsesretlige/fagforeningsmæssige. Jeg er bestemt også opmærksom på at mange akademikere TROR de selv kan forhandle bedst både hvad angår arbejdsforhold og løn. Det er jeg ret sikker på ikke er tilfældet. Står man sammen og er solidariske (et fantastisk udtryk der gemt og glemt) så ER man alt andet lige stærkere en én person! 
Hvorfor skal man stemme på mig?
Langt bedre ansættelsesforhold herunder i mange tilfælde såvel det psykiske som fysiske arbejdsmiljø

Kandidater i