Niklas Ulstrup Larsen

Liste Yngrelisten - de grønne STEMmer
Alder 29
Arbejdssted Beumer Group A/S
Uddannelse Bachelor
Retning Softwareudvikling, bach.
Hvem er jeg?
Jeg er 29 år, og uddannet softwareingeniør. Jeg blev færdig i 2016, og siden arbejdet med kontrolsystemer af bagagehåndteringsanlæg til lufthavne. Jeg støtter naturligt op omkring Yngrelistens mærkesager, som kræver fokus på et fleksibelt arbejdsliv og livslang læring, etik i tech, og påvirkning af den grønne omstilling.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg mener først og fremmest IDA skal være med til at skubbe den grønne dagsorden. Miljø og klima skal derfor være en grundlæggende tanke og søjle i vores arbejde. Som ingeniører er vi en stor del af løsningen.
Derudover er det også vigtigt at der også er unge mennesker repræsenteret. 
Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg vil arbejde for større IDA-synlighed i regionerne og større regional synlighed på Kalvebod Brygge. Samtidig vil jeg støtte op om flere yngre bestyrelsesmedlemmer i alle IDA-bestyrelser for at fremme det generationsskifte, der skal være med til at styrke IDA for alle nu og i fremtiden.

Yngrelistens mærkesager er:

  • Fokus på ’Grøn omstilling’
  • ’Fremtidens arbejdsmarked skal gøres fleksibelt’
  • Sikring af ’Etik i tech’ og
  • IDA som ’din livslange karrierecoach’ uanset hvor du er i din karriere.

 

Who am I?
I am 29 years old, and have a degree as software engineer. Since graduating in 2016, I have worked with High Level Control systems for bagage handling systems in airports. I naturally support The Green Voices, who demands a flexible working life, lifelong-learning, proper ethics in tech and pushing the agenda for the green transition.
Why should you vote for me?

A vote for me is a vote the work of Yngrelisten: A diverse, international and opinionated organisation that works to improve the work-life balance for its younger members, sufficient membership benefits for international members and ensuring a sound voice in the public debate.

 

The Green Voices' focus areas are:

  • Pushing 'The Green Transition'
  • 'The future of work-life is flexible'
  • Ensuring 'Ethics in tech' and
  • IDA as 'your life-long career coach' no matter where you are in your career