Jacob Buus Sørensen

Liste Ingeniør & TeknologiListen
Alder / Age 57
Arbejdssted / Workplace Pankas A/S
Uddannelse / Education Akademiingeniør
Retning / Field Maskinteknik
Hvorfor stiller jeg op?

IJeg stiller op som kandidat for Ingeniør og TeknologiListen fordi denne liste favner bredt og har en vision for IDA som sikre lokal indflydelse.

3 hovedpunkter for mig.

  • Faglige og sociale netværk for medlemmerne i alle afkroge af Danmark.
  • Frontløber for teknologi og innovation.
  • Medlemsfordele langt udover en fagforening .

IDA har et stort potentiale i de mange frivillige i lokal- og fag tekniske selskaber. De aktiviteter som skabes af de mange frivillige bygger på teknik og sjældent politik.

Det nyder jeg selv når jeg møder op til arrangementer, saglig og faglig viden.

Jeg bliver pave stolt når IDA kommer på landsdækkende TV og forklarer om teknik og innovation. Dele til satelitter som kredser om jorden eller lander på Mars.

Allrede som ung studerende blev jeg medlem af IDA og jeg blev hængende, en god fagforening, forsikring og massere af medlemstilbud har sikret et tilfreds medlem af IDA.

Fremtidens IDA er drevet af og styret af medlemmerne som er en del af den virkelige verden. Vi skal styrke og bevare vores frivillige. Vi skal arbejde for at får mange flere, for de er fundamentet i IDA.

Er du enig og vil du et stærkt lokalt IDA, så er Ingeniør & TeknologiListen et godt valg.

Hvorfor skal man stemme på mig?

En stemme på mig er en stemme på Ingeniør & TeknologiListens arbejde for det regionale og fagtekniske arbejde, der bistår dig i at øge din viden og kompetence. En forening, der lytter til dine og mine interesser og omsætter dette til nye muligheder for dig og mig.

Kandidater i