Ole Finn Nielsen

Liste Ingeniør & TeknologiListen
Alder 69
Uddannelse Civilingeniør, HD(O)
Retning Kemi
Hvem er jeg?

Hvem er jeg

Jeg er uddannet Civilingeniør i Kemi og HD(O), hvor jeg har arbejdet som projektleder i rådgivende Ingeniørvirksomheder med udvikling, implementering og kvalificering af kvalitets- og miljøledelsessystemer i henhold til GMP, ISO 9000 og 14000 for farmaceutiske og kemiske virksomheder i Danmark og Norge.

Jeg har været aktiv i IDA Fyn siden 1995, hvor jeg har lavet arrangementer for IDA`s medlemmer.  Jeg har været formand for Kemi teknisk gruppe i perioden 2006 – 2017. I perioden 2017-2020 var jeg formand for Science/Videnskabeligt krydsfelt (Faggruppe under IDA FYN). Primært inviteres Ph.d. studerende og medarbejdere fra offentlige og private virksomheder til at holde oplæg over aktuelle emner for vores medlemmer.

Medlem af Repræsentantskabet for Ingeniørlisten i perioden 2016-2019.

Formand for kulturudvalget, hvor formået er at invitere ”Ingeniørfamilien” til arrangementer som teater, sommerspil og andre kulturelle arrangementer.

Hvorfor stiller jeg op?

Hvorfor stiller jeg op

Jeg stiller op som kandidat fordi jeg fortsat vil kæmpe for at IDA er til stede i hele landet med en stærkt lokal repræsentation. Det er vigtigt at huske at vi har mange medlemmer uden for de 2 største byer, f.eks. Odense/Nyborg/Svendborg, så vi fortsat for tilbudt mange attraktive kurser og arrangementer i de nævnte områder fordelt i hele landet.

Jeg vil arbejde på gennem mit netværk, at IDA skal være teknologiens stemme, der kommer med løsninger og står på at ”fakta er fakta”.

Jeg vil i gennem mit IDA-arbejde fastholde og videreudvikle IDA”s mange medlemstilbud og samtidig holde det lave kontingent.

Det er vigtigt at IDA skaber værdi for medlemmerne – IDA er trods alt styret af medlemmerne

Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg vil kæmpe for at IDA er stærkt repræsenteret i alle regionerne – gerne flere steder i hver region.

En stemme på mig er en stemme på Ingeniør & TeknologiListen for det regionale og fagtekniske arbejde, der bistår til at øge din viden og kompetence for medlemmerne i hele landet.

En forening der er lydhør for dine og mine interesser og mine og omsætter dem til nye muligheder, ved udvikle og udbrede teamformidling, så vi rammer bredt i regionerne.

Kandidater i