Jørgen Fauerholdt Jensen

Liste Private Ingeniører - pi
Alder 59
Uddannelse B.Sc.EE, B.com, M.ILS, PG.
Retning Elektroteknisk retning
Hvem er jeg?

Jeg er uddannet elektro ingeniør og blev færdig i 1986

 Efter 2 år som programmør hos Terma har jeg været 25 år i energisektoren. Og her sidst 7 år som Lektor. Lige nu er jeg ansat hos Aarhus Kommune i Strategi og Udvikling. Hvor jeg er sikret ordentlige løn og ansættelse forhold, noget som jeg ønsker alle privat ansatte ingeniører også kan få.

 

Jeg er medlem af IDA, fordi det er en organisation, som både har fagtekniske netværk og fagforeningssupport.

Hvorfor stiller jeg op?
For at sikre at de små lister også bliver hørt, og sikre at hver stemme tæller.Det at være privatansat, kommer ikke uden at der er et IDA, der bakker dig op, sikre din løn og ansættelsesvilkår. For at give Dig den bedste fagforening - behøver jeg din stemme for at sikre Private Ingeniøre’s indflydelse. Derfor stiller jeg op:

Jeg ønsker at de privat ansattes forhold bliver et fokusområde i IDA.

Jeg arbejder for at IDA skal:

- Støtte og styrke det lokale arbejde og arbejde for etablering af nye virksomhedsgrupper.- Være garant for at ingeniørernes løn- og ansættelsesforhold fortsat forbedres.- Sikre at IDA-medlemmer får fortsat kompetenceudvikling
Hvorfor skal man stemme på mig?
Med 35 års virke, ved jeg hvor vigtigt det er at jeg kan få IDA’s hjælp, kompetencer og adgang til kurser- kurser som er lavet specifikt til ingeniører. Jeg mener at det var vigtigt at ingeniørerne taler med en fælles stemme og de bedste resultater opnås gennem en fælles indsats. 


Det er de erhvervsaktive medlemmerne der skal forme IDA’s politiker.

IDA skal have fokus på både Fagforeningen, Fagteknikken og det regional  for der er for meget København og for lidt Jylland

Jeg ønsker at min stemme giver genlyd helt  ind i IDA’s Repræsentantskab Hvor det vil påvirke IDA til at have mere fokus på de privatansattes behov og ønsker.

Der skal ske en forbedring af løn og ansættelsesvilkår ved at IDA i højere grad støtte op om lokal organisering i virksomhedsgruppe samt samarbejde på tværs af virksomheder med få IDA medlemmer.

 

IDA skal blive meget mere synlig ude på de private arbejdspladser, f.eks. gennem både fagtekniske og fagforenings arrangementer afholdt på virksomhedens adresse, så privatansatte kan nå deltage uden at skulle helt ind til IDA’s lokaliteter.

 

Kandidater i