Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 26
Arbejdssted / Workplace IBM Client Innovation Center
Uddannelse / Education Cand.Scient.Oecon (Matematik-Økonomi)
Retning / Field Mathematical Finance
Hvem er jeg?
Ung data-scientist der brænder for Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse.

Jeg blev i 2020 færdiguddannet fra Aarhus Universitet med min kandidat i Matematik-Økonomi, hvor jeg under min studietid har været en aktiv del af IDA.
Her har jeg deltaget som studierepræsentant i Regionsrådet samt arbejdet som Studenter-kontankt for IDAs ungeafdeling. Dette har givet mig et kendskab til IDA organisationen samt et bredt kendskab til de gængse medlemmernes interesser.

Til dagligt arbejder jeg hos IBM Client Innovation Center som Data-Science Konsulent, hvor jeg hjælper vores kunder med, hvordan de kan implementere og anvende Machine-Learning og AI, på nye innovative måder.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg synes, at det er vigtigt at de unge og nyuddannede også har en indflydelse på IDA's Politik og derfor har jeg valgt at stille op. Jeg stiller op for listen Innovation, Trivsel og Moderne Ledelse da jeg mener, at alle skal være glade for at gå på arbejde. Det synes vi, bedst opnåes gennem et motiverende arbejde med spændende innovative arbejdsopgaver, samt ledelse med fokus på mennesket.
Hvorfor skal man stemme på mig?
En stor del af IDA's medlemmer udgøres af de nyuddannede.
Når jeg kigger rundt i IDA's politiske landskab, synes jeg ikke dette er reflekteret. Derfor synes jeg i skal stemme på mig.

Kandidater i