Jens Andresen

Liste Private Ingeniører - pi
Alder 65
Arbejdssted Develco A/S
Uddannelse Civilingeniør
Retning Elektronik, civilingeniør
Hvem er jeg?
Jeg er civilingeniør fra 1981 fra DTU. Jeg har været medlem af Ingeniørforeningen siden 1975. Jeg blev for alvor aktiv i IDA som medlem af virksomhedsgruppen på Grundfos i 2000. Siden dengang har jeg været formand for Virksomhedsgruppen hos Grundfos, formand for VGA/IDA privat, medlem af Regionsbestyrelsen i IDA Vestjylland, medlem af bestyrelsen i IDA Silkeborg afdeling, medlem af IDA's Repræsentantskab og medlem af IDA's Hovedbestyrelse i en 6 årig periode.
Hvorfor stiller jeg op?
Fordi jeg gerne vil gøre en forskel. Som aktiv i IDA kan jeg påvirke IDA til at blive bedre til at servicere de privatansatte medlemmer. Jeg mener at vi skal have et godt sikkerhedsnet i form af et IDA-medlemsskab, som kan træde til hvis det skulle gå skævt mellem dig og din virksomhed. Jeg har selv været ude for en dårlig oplevelse og fik god hjælp af IDA i den situation.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg vil gøre alt som står i min magt til at få IDA til at arbejde på at få så gode arbejdsvilkår som privatansat ingeniør som mulig. Jeg vil også arbejde for at bevare og udbygge IDA's regionale og fagtekniske arbejde.

Kandidater i