Lise Henneberg Byrgiel Jensen

Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 51
Arbejdssted / Workplace MacArtney A/S
Uddannelse / Education Teknikumingeniør
Retning / Field Produktionsingeniør med speciale i logistik
Hvem er jeg?
Jeg er en erfaren produktions ingeniør, der brænder for optimering af processer og resultater gennem tværfagligt samarbejde, samt ledelse på alle niveauer. Jeg mener, det er vigtigt at tage ansvar og gå foran, hvis man vil skabe innovation, trivsel og gode bundlinjer. 

Jeg er formand for IDA Lederforum i Syd. Vi arbejder på at klæde vores medlemmer med interesse for ledelse på med den sidste nye viden, samt værktøjer til en travl hverdag, hvor trivslen er vigtig både for lederen og for medarbejderen.

Fysisk bor jeg i Brørup mellem Esbjerg og Kolding.  Børnene er fløjet fra reden, hvilket giver mig god tid til at engagere mig i frivilligt arbejde.
I IDA Lederforum Syd er vi begunstiget med en divers og dynamisk bestyrelse, som brænder for udvikling, trivsel og ledelse på højt niveau. Dette gør mig stolt af af være medlem af IDA, samt ikke mindst optimistisk for fremtiden.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg ønsker at få fokus på innovativ og moderne ledelse som noget, der skal bruges aktivt i danske virksomheder, og ikke kun noget, man læser om i bøger eller hører om på et seminar.

Kernen i al udvikling er, at der skabes tillid og respekt for alle funktioner i en organisation! Hermed opnår man at motivere alle til at yde deres ypperste på den absolut bedste måde. Det er vigtigt, at vi arbejder hen imod at hindre flere i at gå ned med stress, udbrændthed og depression, som på ingen måde tjener hverken organisationen, samfundet eller det enkelte individ.

Jeg vil derfor gerne have indflydelse på, hvordan IDA bruger midlerne til at fremme vilkårene for medlemmerne i deres daglige virke.
Hvorfor skal man stemme på mig?
  • Jeg ønsker at IDA bliver endnu bedre til at støtte og udvikle medlemmerne til større trivsel og jobtilfredshed.
  • Jeg vil arbejde for at få fokus på, at medarbejdere og ledere skal klædes bedst muligt på, fagligt og personligt, til at skabe innovation og resultater på en bæredygtig måde.

Kandidater i