Peter Vonsild

Liste Pensionistlisten
Alder / Age 79
Uddannelse / Education Teknikum
Retning / Field Produktion
Hvem er jeg?

- Har arbejdet i den private sektor med produktionsledelse, kvalitetsstyring samt teknisk salg og service, i over 35 ar i Nordjylland.

- Som 60-arig blev jeg, af min arbejdsgiver, bedt om at gå på efterløn, hvilket jeg absolut ikke var klar til. Jeg fortsatte med div. arbejdsopgave heriblandt ogsa som parlamentariker i IDA. Sideløbende har jeg arbejdet med min "tredje alder" som jeg ønsker skal være en aktiv aldersperiode . Det har den været, det er den, og det håber jeg den fortsretter med.

- I dag driver jeg et konsulent firma, sidder i bestyrelsen for , IDA-Nord's region og i IDA-Vendsyssel, samt IDA-Selvstendig.

- Er gift med Karin på 54.år, har 2 børn, 4 børnebørn og 3 oldebørn.

-  Er meget golfinteresseret, med-stifter af Hjørring Golfklub og sidder i Fanø Golf Link´s bestyrelse og leder arbejdet for unge golfspillere i Fanø-ugerne.


Hvorfor stiller jeg op?

For at arbejde for den regionale tankegang i vor landsdækkende IDA, og støtte det fagtekniske arbejde i hels landet.

Hvorfor skal man stemme på mig?

-  Jeg står bag PLl's holdninger, og vil arbejde for at IDA's ældre medlemmer kan fa lov til at udnytter den viden og de ressource de har, også i den "3. alder", hvids de ønsker det.

-  IDA skal arbejde for at det danske arbejdsmarked fremover stadigt har plads til ældre medlemmer der kan og ønsker at blive på arbejdsmarkedet, eventuelt på nedsat tid efter ønske og evner.

Jeg vii også tale Nordjyllands sag i IDA' s parlamentariske organer, samt medvirke I arbejdet for at fordele såvel statslige som private arbejdspladser I hele Danmark

Kandidater i