Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 467
Arbejdssted / Workplace Urban FootPrint Architects
Uddannelse / Education Civilingeniør/ Arkitekt
Retning / Field Civilingeniør/ Arkitekt
Hvem er jeg?

Hejsan 😊

Jeg heder Bjarke og er 47 år og bor i Aalborg. Jeg er selvstændig arkitekt med egen tegnestue Urban FootPrint Architects, hvor jeg arbejder med alle former for arkitektur.

 

Jeg er udannet civilingeniør og arkitekt – og har læst på både Aalborg Universitet, Tu Delft i Holland samt Arkitekt skolen i Aarhus.

 

Jeg har været så heldig at have boet i udlandet i mere end 14 år b.la. I Canada, Thailand, Holland, Norge Tyskland og Norge.

 

Arbejdsmæssig har jeg en meget bred erfaring fra egene tegnestuer, samt ansættelser i både den private og offentlige sektor. Jeg har blandet arbejdet som arkitekt og projektleder for Stants Vegvesen i Norge, drevet egen tegnestue i Bangkok, arbejdet for en af Danmarks største projektudvikler, arkitekt og planlægger i Alta Nordnorge. Ved siden af tegnestue underviser jeg også som ekstern lektor på Aalborg universitet – hovedsagelige de Ph.d.-studerende.  

 

I fritiden er jeg meget aktiv i diverse bestyrelses- og foreningsarbejde i b.la. byggetekniskgruppe nord, Slettestrand trailbuilder laug, Arkitekter Uden Grænser Danmark. Jeg elsker at dyrke Yoga, køre MTB, vandre og rejse.

 

Private er jeg alene far til en søn på snart 18 år.


Hvorfor stiller jeg op?

 

Jeg brænder for at gøre en forskel og være noget for andre.

 

Det er vigtigt for mig at alle IDAs medlemmer sikres de bedst mulige arbejdsforhold og rettigheder uanset om de arbejder i den offentlige eller private sektor. Arbejdslivet som vi kender det i dag er spænende, omskiftelig men også meget krævende, og det kan være svært at finde balancen mellem arbejdsliv og fritid.

 

 Jeg ønsker at:

·        IDA bliver mere synligt lokalt også gerne på arbejdspladserne  private som offentlige.

·        Styrke IDA som en evne til at støtte vores medlemmer gennem hele arbejdslivet også i form at støtte, vejledig og juridisk hjælp, når det behøves.

·        Være en aktiv og innovativ debattør i samfundets debatten.

·        Styrke både faglige- og sociale netværk.

·        Sikre kort afstand mellem foreningen og medlemmer.


Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg vil kæmpe for, at IDA fortsætter med at være en stærk forening for vores medlemmer.

 

Jeg mener, at IDA skal være endnu mere synlig og aktiv ude i regionerne. Det er gennem de fagteknisk og sociale arrangementer at kontakter, netværk og personlige forbindelser skabes.

 

IDA skal fremme moderne ledelse og trivsel på samtlige arbejdspladser. Støtte vores medlemmer i et konstant skiftende arbejdsmarked, hvor grænserne mellem arbejdsliv og fritid bliver mere og mere udviskende.


Kandidater i