Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 57
Arbejdssted / Workplace Tech College
Uddannelse / Education Civilingeniør / M.Sc.
Retning / Field Elektronik, Telekommunikation, civilingeniør/ M.Sc.
Hvem er jeg?

Jeg brænder for at gøre en forskel i IDA til gavn for medlemmerne og den kommende medlemmer.

Mine erfaringer fra arbejdet både her i landet og i udlandet bruger jeg i min indsats i IDA. Jeg har arbejdet for:

University of Manitoba, Canada, Dancall, Bosch, Siemens, Siemens Mobile, BenQ, Motorola, Sonofon, Telenor samt Erhvervsskolerne Aars.

I dag er jeg Lektor v. Aalborg Tech College.

Se min valgvideo: https://youtu.be/aV0FUV7TYY4

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg har i mange år været aktiv og engageret i IDA på mange niveauer, og vil gerne lægge både tid og energi i at sikre ordentlige rammer for vores medlemmer.

Tidligere repræsentationer i IDA (alle ulønnede):

  • IDA’s repræsentantskab
  • IAK repræsentantskab
  • IDA Privat (Formand)
  • Virksomhedsgruppe Formand v. Siemens, BenQ & Motorola
  • Virksomhedsgruppe v. Sonofon, Telenor
  • Ansattes Råd (AIR og AR)
  • FILS

Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg vil kæmpe for at IDA hele tiden fokuserer på ordentlige rammer for os ingeniører og Cand. Scient.er gennem hele arbejdslivet. Det giver nemlig grobund for innovation som vi jo skal leve af og det der skal føre vores samfund videre.

I mit arbejdsliv har jeg undervist på både universitet, college og i det private erhvervsliv, så vel som forsket og udviklet med fuld masseproduktion som følge. Endvidere har jeg arbejdet med projektledelse. For at sikre trivsel og produktivitet i det private har jeg i mange år brugt min fritid i IDA Privats bestyrelse. Denne erfaring vil jeg så vidt muligt også anvende sammen med min erfaring fra Ansattes Råd til at arbejde på at forbedre undervisningsverdens rammer!

Dette er selvfølgelig vigtigt for underviserne, men også vitalt for samfundet, da det er her vores kommende IDA medlemmer bliver uddannet og vores medlemmer bliver efteruddannet!

Samtidigt vil jeg arbejde på at styrke både det psykiske og fysiske arbejdsmiljø motiverende ledelse både i og udenfor undervisningsrummet!

Lokalt er det vigtigt at sikre gode lokaliteter for IDA i Aalborg. I stedet for at have IDAs penge stående i aktier kunne man investere dem i en ordentlig lokation i Aalborg.

Kandidater i