Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 58
Arbejdssted / Workplace CoInsights ApS
Uddannelse / Education TBA
Retning / Field TBA
Hvem er jeg?

Jeg modtog IDAs Agnes & Betzy pris i 2020. Jeg har en passion for innovation og for at inspirere flere piger til at vælge de teknologiske og naturvidenskabelige uddannelser

Jeg er uddannet svagstrømsingeniør, har læst Ingeniørernes Lederuddannelse og har også taget en executive Master of Business.

I 25 år arbejdede jeg med udvikling af produkter til diagnostisk hospitalsudstyr: transducere til ultralydsskannere, elektroder og andre engangsartikler, diagnostisk udstyr til kardiologi, fertilitet, inkontinens mv. Jobbet har været indenfor flere afdelinger: fra produktudvikling til forretningsudvikling til marketing. Jeg rejste jorden rundt mange gange med jobbet og arbejdet tæt sammen med læger og sygeplejersker i hele verden. Som en del af min eMBA besøgte jeg Silicon Valley og det blev starten om en drøm om at blive iværksætter - fordi Innovation står mig meget tæt og fordi Innovation havde det svært i de store virksomheder, hvor meget udvikling var inkrementel.

Hvorfor stiller jeg op?
Efter 25 år i globale corporate indenfor medtech (hospitals høj teknologiske virksomheder) sprang jeg ud som iværksætter. Til start blev jeg ansat som direktør i et spinout fra AAU, der arbejder med smerteforskning. Siden har jeg startet RoboInsights event ( vidensdeling om ny teknologi for at bringe forskning og samfundet tættere sammen), foreningen High5girls, der arbejder på at få flere piger til at vælge STEM Science Tech Engineering Math - og CoInsights, hvor jeg laver forskelligt konsulentarbejde og i øvrigt forhandler høj præcisions fiber optiske sensorer, IMUs og INSs til robotter.

I 2020 modtog jeg IDAs Agnes & Betzy pris, hvilket jeg er vældig stolt over. Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel for ligestillingen og kvinder i STEM.

Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg har en passion for innovation og for at inspirere flere piger til at vælge de teknologiske og naturvidenskabelige uddannelser.

Jeg er en ildsjæl med et stort netværk og jeg kender udfordringerne ved i en sen alder at springe ud som selvstændig. 

IDA skal være en støtte og sparringspartner i at vi som medlemmer kan udleve vores drømme. Det vil jeg gerne arbejde for.

Kandidater i