Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Arbejdssted / Workplace Aim Robotics ApS
Uddannelse / Education Diplomingeniør
Retning / Field Maskin, ingeniør prof.bach.
Hvem er jeg?
Jeg har kastet mig ud i startup miljøet efter faste stillinger hos Novo Nordisk, Nokia og hos Dyson i UK. Jeg har siddet med mekanisk udvikling af SR motorer, mobil telefoner, støvsugere og insulin penne. Både i tidlig udvikling, ind i produktion og verificering. Jeg er trænet Design Thinking facilitator og øvet brainstormer. Nu bruger jeg min erfaring i startup, først hos Copenhagen Industries, der laver replika våben til underholdningsindustrien og senest som founder i Aim Robotics der laver udstyr til robot arme.
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg stiller op da min situation på arbejdsmarkedet lige er ændret efter jeg er gået fra en større etableret virksomhed til et nyt startup. Jeg mener IDA skal være der for alle også når situationerne ændrer sig.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg er meget motiveret indenfor innovative udviklingsprocesser og at indrage brugeren i alle faser. Mit fokus er altid på at løse opgaver bedst muligt og bryde de satte rammer, hvis de ikke giver mening. Jeg er stor fortaler for differentiering på arbejdspladsen da jeg mener at de bedste løsninger bliver født hvor flere perspektiver mødes.

Kandidater i