Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder / Age 64
Arbejdssted / Workplace Tryg Forsikring
Uddannelse / Education Akademiingeniør
Retning / Field Kemi, akademiingeniør
Hvem er jeg?
Jeg er kemiingeniør af hjerte med en overbygning af IT. 
Jeg har arbejdet med Risikoanalyse og Risk Management de sidste 36 år og er tidligere formand for IDA Risk, hvor jeg har været bestyrelsesmedlem de sidste 30 år.

Mange vil kende mig fra mit arbejde i IDA Kulturforum København, hvor jeg de sidste 13 år har lavet arrangementer for IDA medlemmerne indenfor alt fra kajakroning, fladfisketure, rundvisninger over øl, vin og whisky smagninger til teater, musicals og operaer.

Jeg har arbejdet som Risk Management rådgiver hos Tryg Forsikring for hovedsagelig internationale industrikunder, og har i en lang årrække deltaget i overenskomstforhandlingerne på området. Som tillidsrepræsentant for +400 kollegaer har deres trivsel været en af mine mærkesager. 

Mit personlige håb, det er at udvikle vores IDA Forsikring til også at omfatte vore medlemmers egne virksomheder på en for medlemmernes fordelagtig måde. 
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg vil gerne være med til forandre IDA og sikre at der er fokus på trivsel og på at vi har en forsikring til gavn for alle IDAs medlemmer. ITM listen med Juliane i spidsen er den tværgående liste, der giver det friske pust til debatten i IDA, der er nødvendig for at tilgodese og samle vore medlemmer. 
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg vil fortsat arbejde på at gøre en forskel for vore medlemmer i IDA. Specielt vil jeg arbejde for at videreudvikle især UDA Forsikring til fordel for også vore selvstændige med egen virksomhed. 

Kandidater i