Ben Behzad Sommer

Liste Fagforeningslisten
Alder 60
Uddannelse Diplomingeniør
Retning IT-Elektronik
Hvem er jeg?

Jeg er uddannet edb-assistent fra Aarhus Business College og IT Diplom Ingeniør fra DTU i Ballerup, og har beskæftiget mig med IT siden 1996.

Jeg blev ansat i Gentofte Kommune i februar 2015 som Special Konsulent, men siden oktober 2021 har jeg været ledig, fordi Gentofte Kommunens byråd besluttede sig at nedlægge flere stillinger for at spare til udlignings formål, som de er tvunget at betale til andre kommuner.

Jeg har været tillidsmand-suppleant for IDA siden 2011 både i DMI som jeg var ansat som IT Koordinator også i Gentofte Kommune. Jeg var meget aktiv/medlem i IDA offentlig i mange år indtil oktober 2021.
Derudover har jeg også været meget aktiv både i IDA & IAK (den tidligere ingeniør a-kasse). Jeg blev også valgt som suppleant i begge organisationers Repræsentantskabet i en periode.

Jeg har også været ansat i AC (Akademikerne) som IT-ansvarlig / IT Manger (CIO) i ca. 9 år, og derfor kender jeg godt Akademikernes paraplyorganisation indefra.

Jeg er et meget engageret menneske, og brænder for de stærke fællesskaber, hvor vi gennem dialog, samarbejde og gode arbejds- og karrierevilkår, kan opnå optimale resultater til gavn for os alle i AC.

Jeg brænder meget for at formidle Danmark som et teknologisk og videns baseret foregangsland, og det er jo det som er baseret på de ingeniører som altid gør deres bedste for at Danmark kan gøre det bedst muligt, og helst som nummer et i verden.  

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg stiller op som kandidat til repræsentant for Fagforeningslisten. Jeg vil gerne arbejde for at IDA bliver en farverig fagforening, som er bevidst om sine styrker og arbejder for at levere de bedst mulige ydelser til sine medlemmer, samt være den bedste fagforening som understøtter organiserede løn- og arbejdsvilkår/-forhold for sine medlemmer.

Jeg vil være jeres stemme mht. unge nyuddannede som skal bibeholde de samme rettigheder og dagpenge som alle andre ledige ingeniører, hvor der er i disse dage er tale om de skal få mindre dagpenge som er en holdning jeg ikke er enig i.

Jeg vil også arbejde for at de ledige seniorer ikke fravælges / diskrimineres pga. deres alder, således de kan få mulighed for at komme til jobsamtaler og blive behandlet retfærdigt efter deres erfaringer, personlighed og kvalifikationer.

Jeg mener at a-kasser, og kun a-kasser, skal behandle de ledige som er medlem i en a-kasse og jobcentre kun behandle de ledige som ikke er medlem i en a-kasse. Jeg mener derfor at IDA også er ansvarlige med at samarbejde mere aktivt med a-kasser for at opnå dette.

Så stem på mig for at kunne give disse bud videre.

Hvorfor skal man stemme på mig?

En stemme på mig er en stemme på arbejdet for ledige der sikrer et godt samarbejde med a-kasser for at de ledige i fagforeninger ikke længere behandles hos Jobcentrene.

En stemme på mig er en stemme for at arbejde for de ledige seniorer ikke bliver fravalgt pga. deres alder.