Anders Vive Nielsen

Liste Fagforeningslisten
Alder 31
Arbejdssted Novo Nordisk A/S
Uddannelse Civil ingeniør
Retning Maskinteknik
Hvem er jeg?

Medlem af fagforeningslisten og IDA privat de sidste tre år.

Har tidligere været aktiv i akademikerklubben i Krüger og er i dag ansat i Novo Nordisk. Jeg arbejder i Novo Nordisk i Bagsværd, hvor jeg supporterer driften med vores fyldelinier.

I IDA er jeg drevet af at styrke muligheden for at ingeniører kan få bedre faglig efteruddannelse og sikre at nyuddannede for lettere mulighed for at komme i job.

Jeg bor til dagligt sammen med min kæreste og vores 2 børn.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg stiller op for at fortsætte arbejdet for gode forhold for IDAs medlemmer på arbejdsmarkedet og en stærk indsats for grøn omstilling.

Jeg vil gerne bruge min erfaring fra de seneste 3 års arbejde i IDA for et godt samarbejde, gode forhold for alle aktive og for at IDA har et godt troværdigt image udadtil.

Det er vigtigt, at IDA har en stærk og troværdig stemme, når det handler om udviklingen indenfor teknologi og videnskab.

IDA skal ikke bare sikre gode forhold for ansatte ingeniører og tillidsvalgte, men også påvirke udviklingen i samfundet.

IDA har en stærk Vision 2025 om at deltage i den vigtige omstilling til en bæredygtig udvikling. Teknologi alene kan ikke redde verden, men verden har brug for en ansvarlig teknologisk udvikling.

Til slut mener jeg at særligt de privatansatte medlemmer har brug for en aktiv fagforening, der kan hjælpe dem med at sikre ordentlige ansættelseskontrakter, når de ikke er omfattet af en overenskomst.
Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg vil være med til at sikre at IDA fortsætter den linje, vi har lagt de sidste seks år:

IDAs arbejde skal fortsat bygge på FNs 17 mål for en bæredygtig udvikling.

IDA skal stå frem og have en stemme. Politikerne på Christiansborg skal vide, at de skal lytte os, når det handler om teknologi, it, videnskab, uddannelse og omstillingen til et bæredygtigt samfund.

IDA skal forblive Danmarks bedste fagforening.

Jeg vil kæmpe for et godt arbejdsmiljø. Dårligt arbejdsmiljø giver dårlige levevilkår og kan i sidste ende medføre betydelige helbredsmæssige og alvorlige økonomiske konsekvenser for både den enkelte og dennes famile.