Bettina Osmark

Liste Fagforeningslisten
Alder 57
Arbejdssted Hvidovre Kommune
Uddannelse Teknikumingeniør
Retning Maskinretning, teknikumingeniør
Hvem er jeg?

Jeg bor på Amager, og siden april 2021 har jeg arbejdet fuldtids med rottebekæmpelse i Hvidovre Kommune.

Jeg har arbejdet indenfor et bredt spektrum på miljøområdet i over 20 år, ligesom jeg har været tillidsrepræsentant i ca. 17 år (indtil marts 2021) i forskellige kommuner. Jeg har været aktiv i IDA gennem mange år, og jeg har været med i Fagforeningslisten siden listens opstart.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg mener, at IDA skal arbejde videre på at være en stærk fagforening med fokus på, at medlemmerne har ordentlige løn og arbejdsforhold, hvilket også indebærer lige løn for lige arbejde. Desuden mener jeg, at der skal fokus på balancen mellem arbejdsliv og fritid. Både familier og enlige kan opleve, at de har en meget presset hverdag, hvor mere fleksibilitet i arbejdslivet kan være med til at lette presset.

Samtidig vil jeg arbejde for, at IDA også i fremtiden er med til at præge den grønne dagsorden blandt andet ved at have fokus på de 17 verdensmål.

Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg mener, at vi er stærkere sammen. Det er en af grundstenene i en fagforening, som det er vigtigt at værne om især i disse tider, hvor der kommer mere og mere fokus på det individuelle fremfor fællesskabet.