Morten Garly Andersen

Liste Fagforeningslisten
Alder 56
Arbejdssted DTU Space
Uddannelse Ingeniør
Retning Produktion
Hvem er jeg?

Jeg er ingeniør og kommunikationsspecialist.
På DTU/DTU Space er jeg aktiv i IDA som tillidsrepræsentant-suppleant for ingeniørerne.

Jeg har primært arbejdet med formidling af videnskab, teknologi og klimaforhold. Blandt andet som underviser, journalist på ingeniøren, teknisk kommunikationschef på Femern A/S og nu på DTU Space, hvor jeg er ansvarlig for intern og ekstern kommunikation.

Jeg brænder for de stærke fællesskaber, hvor vi gennem dialog, samarbejde og gode arbejds- og karrierevilkår, opnår optimale resultater til gavn for os alle.

Jeg brænder også for at formidle Danmark som teknologisk og vidensbaseret foregangsland, der jo er baseret på de ingeniører og naturvidenskabsfolk, der uddannes på vores universiteter.

Det er os ingeniører og naturvidenskabsfolk i IDA, der i sidste ende er garanten for blandt andet grøn omstilling, effektiv infrastruktur og et velfungerende sundhedsvæsen.

Hvorfor stiller jeg op?

Jeg vil sætte min erfaring og netværk i spil for IDAs medlemmer.

Jeg vil arbejde for at, IDA leverer de bedst mulige ydelser til medlemmerne.

Jeg vil bidrage til, at der lyttes endnu mere til den stemme IDA repræsenterer i det danske videnssamfund.

Jeg vil arbejde for, at IDA's medlemmer i hverdagen ude på arbejdspladserne sikres gode lønninger og ordentlige vilkår i forhold til arbejdsglæde, work/life balance og senior-arbejdsliv.
Hvorfor skal man stemme på mig?

Vi ingeniører og naturvidenskabsfolk i IDA er et vigtigt led i det stærke danske videns- og velfærdssamfund og i de her år en nøglen til at drive omstillingen til en ’grønt’ samfund.

En stemme på mig er en stemme for arbejdet for ordentlige arbejdsforhold for os, og for at sikre os og  IDA en slagkraftig stemme i samfundet.