Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder 34
Uddannelse DTU
Retning Diplomingeniør i Proces og Innovation
Hvem er jeg?

Mit navn er Alina Protsyk og jeg er selvstændig erhvervsdrivende. For 18 år siden flyttede jeg sammen med min mor fra Ukraine til Danmark. I 2013 blev jeg færdig som Diplomingeniør i Proces & Innovation. Det har været en udfordring at finde et job, da min uddannelsesretning var meget ny og ukendt. Jeg besluttede mig for at blive selvstændig. På nuværende tidspunkt ejer jeg Innovast, hvor jeg arbejder med projektledelse af web projekter og Ukraine Direkte, hvor jeg rådgiver danske virksomheder om mulighederne i Ukraine og hjælper med at skabe forbindelser til Ukraine.

 

 2020- 2021 har jeg deltaget i IDA talent program, hvor jeg skrev en opgave om, hvordan IDA kan hjælpe de selvstændige og iværksætter og kan være en interesseorganisation for dem.

Jeg har en passion for trivsel, motivation og for at gøre en positiv forskel for medlemmerne ved at skabe fokus på udfordringer, som de medlemmer møder og gøre det muligt for virksomheder at tiltrække den nødvendige arbejdskraft fra udlandet og hjælpe selvstændige komme i gang og skabe mere fokus på de grønne iværksætter hos IDA.

De sidste 16 år har jeg lavet en del frivilligt arbejde og har et bredt netværk, som består af forskellige nationaliteter. I 5 år har jeg været formand for Lastivka- dansk ukrainsk forening. De har givet viden om, hvilke udfordringer man møder, når man flytter til Danmark.

De sidste 5 år har jeg siddet i IDA Selvstændig.


Hvorfor stiller jeg op?

Se min valgvideohttps://youtu.be/oGtwjs2EBHA

Jeg brænder for at IDA sætter:

  • fokus på de selvstændige ved at oprette et IDA Selvstændiges råd, som det tredje ben ved siden af IDA Offentlig og IDA Privat.
  • fokus på klima ved at hjælpe de grønne iværksættere med at skabe vækst i Danmark og flere grønne arbejdspladser.
  • skabe netværks grupper for de selvstændige.
Hvorfor skal man stemme på mig?

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre og vil kæmpe for:

  • at sætter fokus på mangfoldighed
  • at skabe flere muligheder for iværksættere hos IDA
  • at sætte mere fokus på de grønne iværksættere
  • Integrering på arbejdsmarkedet af forskellige kulturer
  • lige muligheder og lige vilkår for alle
  • at sætte fokus på de udfordringer, som virksomheder kæmper med for at få den nødvendige arbejdskraft fra udlandet