Liste Innovation, Trivsel og Moderne ledelse
Alder 66
Arbejdssted Bigbell
Uddannelse Akademiingeniør
Retning Kemi, akademiingeniør
Hvem er jeg?
Leder fra fødslen? ikke helt, men det lå i blodet.

Første spejder lederkursus som 12 årig, 14 dage og så hjem til troppen. Spejder lederskabet har fulgt mig, med ordene i tanke, ord og handling. Moral og etik er vigtigt, det at kunne bruge sine medarbejder bedst muligt, så deres potientiale udnyttes bedst til alles glæde, det give tilfredshed og tryghed.

Forsvaret uddannede og udviklede mit lederskab i 17 år. Som leder i forsvaret har også lært mig at give klare tydelige ordre, og sikre at opgaver er forstået og løsbar, hvilket give den tryghed og ro for alle parter. Jeg forlod forsvaret som kemiingeniør, og har taget de gode ledelsesværdier med mig.

Ved siden af mit ledelsesarbejde dyrker jeg kajakpolo og fotograferer. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende på 10 år. Jeg arbejder med IT-projektledelse og driver min webshop, der sælger udstyr til kajakpolo og vandsport.

Jeg har i over 10 år arbejde som bestyrelsesmedlem i IDA Lederforum hovedstaden og IDA selvstændig.

https://www.linkedin.com/in/sorennielsen28690334/
Hvorfor stiller jeg op?
Jeg vil bidrage med og min 30 års ledelseserfaring, fra spejder- via forsvaret- til civilledelse i Danmark som i udlandet. Jeg er kreativ, innovativ, og er brandgod til ideer og skæve indfaldsvinkler, der sikre god fremgang. Det er vigtige værktøjer som jeg kan bruge for at få Innovation, Trivsel og Moderne ledelse visioner og mærkesager frem.
Hvorfor skal man stemme på mig?
Jeg vil arbejde for
  • at ledere og medarbejdere i fællesskab opnår arbejdsglæde og innovation.
  • at dispergeret ledelse(distanceledelse) bliver bedre og tættere, tilfordel for den arbejdsform i dag, hvor sted og tid og ansættelsesformer.
  • at sundhed og ledelse får hånd i hånd og giver bedre afkast for firma som ansatte.