Stillere

Ingen stillere
Kreds 4
Lokalområde 14
Stilling Udviklingsingeniør
Virksomhed OnlineFundraising
Eventuelle ledelseshverv Bestyrelsesmedlem i OnlineFundraising. Repræsentantskabsmedlem i FDM.
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg?

Virksomhedsejer, bestyrelsesmedlem og nuværende medlem af FDMs repræsentantskab. Jeg er 39 år og bosidende i Frederikssund. Gift og har 3 børn i alderen 5-10 år. Jeg er uddannet civilingeniør og har en stor interesse for bl.a. biler, motorcykler og fly.

Til daglig er jeg selvstædig, hvor jeg driver virksomheden OnlineFundraising, som hjælper virksomheder og NGO'er med at samle penge ind til gode formål. I min fritid flyver jeg bl.a. svævefly og kører motorcykel.

Jeg ønsker at være en del af FDMs repræsentantskab, fordi …

Jeg ønsker at bidrage med min mangeårige viden om virksomhedsdrift, for at sikre, at FDM forbliver en sund og veldrevet medlemsforening og forretning. Dette for fortsat at kunne give relevante tilbud og tilbyde de bedste vilkår til vores mange medlemmer. Derudover synes jeg, at det er vigtigt at fremme diversiteten i repræsenstantskabet samt, at den yngre medlemsskare er godt repræsenteret i FDM.

For mig er det vigtigt, at FDM forsat påvirker den danske trafikpolitik til gavn for den almene danske trafikkant. Særligt indenfor lovgivning og afgifter, grøn omstilling og effektiv og tilgængelig offentlig transport.