Stillere

Ingen stillere
Kreds 4
Lokalområde 14
Stilling Data Manager, chefkonsulent
Virksomhed Region Hovedstaden
Eventuelle ledelseshverv FDM repræsentantskab 2017-2024
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg?

Civilingeniør, HD, RUC Historie-bachelor (nu kandidatstuderende), 62 år. Lettere handicappet: bruger underbensprotese og behøver derfor automatgear,
Siden 1999 bor jeg i Fr'sund og er gift med Lene. Sammen har vi Bjørn, der læser på Skovskolen i Nødebo.
For mig er biler ikke kun transport - jeg er lidt af en bilnørd. - Jeg går meget op i design og funktion, men ikke fart. Følger den nyeste udvikling tæt og kører både på el- og diesel. Har også veteranbil (benzin).
Senest har jeg taget trailerkørekort og kigger på regler for at registrere og (om)bygge til camperbrug. Og vil gerne medvirke til at kortlægge trailervenlige ladestationer.

Jeg ønsker at være en del af FDMs repræsentantskab, fordi …

Mit nuværende medlemsskab har været spændende, og jeg har forholdt mig aktivt til udviklingen og bidraget med indspark og kommentarer vedr. parkeringsforhold, rejseforretningen, m.m.
Aktuelt er jeg principielt kritisk over for, at FDM tilbyder en flat-rate ladeløsning, hvor det jo er "gratis" (for den enkelte, men ikke for samfundet) at køre mange ekstra km.
Jeg ønsker også, at private parkeringsbegrænsninger ved virksomheder og institutioner skal begrænses til relevant åbnings- og arbejdstid og ikke simpelt hen pålægges 24/7/365 "bare fordi man kan det, og det er det nemmeste".