Mary Theresia

Postnummer og By 2300 København S
Alder 14
Studie Leonardoskolen
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg
Jeg er en pige på 14 år og mit navn er Mary. Jeg interesser mig for politik, men ikke mindst at se tingene fra forskellige vinkler. For bygger politik ikke netop på, at vi hører om andres perspektiver og vi fortæller om vores egne. Min teori er at de fleste har noget fornuftigt at sige, hvis vi stopper op og lytter til dem. Jeg tror derfor på den eneste vej frem er ved at samarbejde og lytte til hinanden.
Hvorfor skal du stemme på mig
Tre ting, jeg lægger ekstra meget vægt på er:
Klima
Min holdning er vi bliver nødt til at stoppe og handle, hvis vi ikke vil ende i samme situation som vores forældre. Jeg vil i hvert fald helst fortælle mine børn at vi gjorde alt hvad vi kunne og ikke ignorere faren. Derfor skal vi handle. Vi kan ikke blive ved med at udskyde klimakriserne.
Psykisk syge
15% af alle unge har en psykisk sygdom og der skal derfor være bedre hjælp til dem, så man ikke skal vente et halvt år på at kunne blive udredt. Det er for dårligt og vi skal derfor have bedre muligheder! Det ender med forældrene med bedst økonomi finder et privathospital og dem der ikke har så god en økonomi må vente. 
Bedre undervisningsdifferentiering
Mit mål er at der skal være bedre undervisningsdifferentiering til de svage, men også til dem der klarer sig godt i skolen. 40% af de højt begavede ender nemlig i mistrivsel og lider af mangel på udfordringer. Vi går for det første glip af nogle opfindere, filosoffer og meget mere, men ikke mindst er godt levet liv. Derfor er min holdning at undervisningsdifferentiering skal være til alle med behov for det.
Det var hurtigt om mine holdninger.