Asger Mansa

Postnummer og By 2300 København S
Alder 15
Studie Går på Amager privatskole
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg
Hej, mit navn er Asger, og går i 9. klasse

Jeg går i skole på Amager privatskole pga. den mistrivsel, jeg oplevede på min gamle folkeskole. Jeg har selv mange historier at fortælle, både om mine egne oplevelser, men også om andres. Flere fortællinger om, hvordan enkelte valg fra kommunens side, har gjort dette problem endnu værre, derfor vil jeg hive kommunen i ørene.

Jeg er selv fodboldtræner, og siddende næstformand i et ungdomsparti, hvor jeg har formået at gro foreningslivet og debatter ind i systemet.

Hvorfor skal du stemme på mig
Jeg kæmper kort og konkret min valgkamp på, at de enkelte unge der mistrives, og ikke kan komme i skole, skal komme hurtigst muligt op på hesten igen. Der er intet mere meningsløst, end ikke at kunne trives. 

Jeg vil derfor gøre mit, for at hive de højere magter i ørene. De skal gøres opmærksom på, at deres beslutninger kan have negative konsekvenser for os unge.

Klima spiller dog også en rolle. Jeg ser flere gange unge blive ramt af angst og provokation af klimaforandringer. Ja, klimaet er noget lort, men mener fokusset bliver rettet for meget på CO2 udslippet. 

Hvad snakker drengen dog om? Er der nok mange der spørger. Ser du, vores atmosfære består af 0,031% CO2, hvis dette dropper ned under 0,02%, så dør hele vores økosystem. Selvfølgelig skal vores CO2 udslip ikke være over nødvendigt som nu, men der er også langt andre drivhusgasser der skal sænkes. Vi skal nemlig komme tilbage til den neutrale atmosfære, men der er kun så meget lille Danmark og København kan gøre.

Vi skal dog rette på kommunens fejl igen, igen. Der blev fjernet skraldespande, til fordel for en mindre mængde store, grimme, skraldespande der er plads til pizzabakker i. Det var helt absurd, hvis jeg selv skulle sige det.

Jeg har flere ting jeg mener kommunen kunne rette om på, fordi jeg synes ikke den har gået i den rigtige retning. Ja, langt fra. Derfor, stem Asger Mansa til valget.