Ingrid Rahbek

Postnummer og By 1119 København K
Alder 18
Studie Rysensteen Gymnasium
Hvem er jeg

Jeg hedder Ingrid, jeg er 18 år og går i 3. g på Rysensteen. Jeg har været en del af Ungeråd KBH i 2 år - og jeg vil rigtig gerne fortsætte. Ungerådet har givet mig en masse brugbar erfaring med, hvordan man er politisk aktiv - og ikke mindst hvordan man får sagt sin mening højt. Jeg synes, at det er vigtigt at huske at lytte til unge, da vi hurtigt kan blive glemt i debatter. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med mine venner, finde farverige outfits og så elsker jeg at strikke og se sport - især fodbold. 

Hvorfor skal du stemme på mig

Man skal stemme på mig, fordi jeg er god til at kæmpe for dét, jeg synes er vigtigt, og jeg lægger de fleste af mine timer energi i arbejdet. I de seneste år har jeg arbejdet for bedre seksualundervisning - og sidste år til budgetforhandlingerne afsat vi  4,8 millioner til netop dét. I år jeg været med til at bestemme hvor pengene skal gå til. Jeg har også været med til at skrive en anmodning om gratis hygiejneprodukter på alle offentlige toiletter i Københavns Kommune, som er under behandling. Så er jeg SoMe ansvarlig i Ungeråd KBH og har blandt andet startet vores TikTok.

Jeg vil blandt andet kæmpe for et trygt natteliv, et grønnere København, ligestilling, gratis hygiejneprodukter på alle offentlige toiletter i Københavns Kommune og antiracisme