Sigrid Lilje Vad

Alder 19
Studie Undervisningsassistent
Hvem er jeg
Hej! Mit navn er Sigrid. Jeg er 19 år gammel og bor på Christianshavn. Jeg har netop færdiggjort min gymnasiale uddannelse på Sankt Annæ Gymnasium, og arbejder nu som undervisningsassistent i biologi på gymnasiet. 

Jeg er en meget kreativ og smilende person, og nogle vil måske sige at jeg har en smule far-humor. Derudover er jeg en ultimativ te-drikker, og holder af at slappe af med en god kop te... og kage :D

Hvorfor skal du stemme på mig
Du skal stemme på mig, da jeg i 2017 har været med til at opstarte Ungeråd KBH som ungerådsambassadør. Jeg var dengang med ude og holde oplæg om ungerådet på skoler, og har selv været en del af det rigtige ungeråd i 2018. Nu er det tid til at vende tilbage, efter en pause i 2. og 3.g.
I min pause væk fra ungerådet, har jeg kunnet mærke et savn til at være en del af det dejlige fællesskab, der skabes af at være med i ungerådet, og et savn til at kunne udveksle tanker og idéer til, hvordan København bliver en bedre by for alle. 

Jeg vil primært kæmpe for bibeholdelse af de grønne områder, vi har tilbage i København. Det er vigtigt for mig, at lade naturen være natur, og passe på de dyrearter, vi nu engang har i vores by.

Jeg ville blive rigtig glad, hvis I havde lyst til at give mig jeres stemme