Elliot Fonnesbæk Charrier

Alder 18
Studie Christianshavns Gymnasium
Hvem er jeg
Hej! Jeg hedder Elliot er 18 år gammel og går i 2.G på Christianshavn Gymnasium. 
I det sidste år har jeg været med i Ungerådet hvilket har været en super fed, hyggelig og interessant oplevelse. Jeg var med i seksualundervisningsudvalget, hvor vores arbejde heldigvis endte strålende:D

Politik fylder ret meget i min hverdag, både gennem ungerådet, men også gennem andre organisationer som DGS og alt muligt forskelligt på mit gym. Ellers bruger jeg en masse tid med mine venner og så kræver det også en del at gå i 2.G socialt og fagligt, så det går min tid også rigtig meget med;)
Hvorfor skal du stemme på mig
I skal stemme på mig fordi jeg vil have et bedre København for alle unge. Jeg er en ambitiøs, målrettet og energisk person, der altid er i godt humør. Jeg interesserer mig for utrolig mange forskellige emner inden for politik og der er Mega mange ting jeg gerne vil arbejde med og forbedre i København, men hvis jeg lige skulle nævne nogle ville det være anti-racisme, lgbtq+ rettigheder, hjemløse i KBH, klima og miljø (afskaf lynetteholmen, bevar amagerfælled, bilfri by) og meget mere. Så i skal stemme på mig fordi jeg vil have et bedre og mere fair København for alle i byen!