Ingrid Bo Rahbek

Alder 17
Studie Rysensteen Gymnasium
Hvem er jeg

Jeg hedder Ingrid, jeg er 17 år og går i 2. g på Rysensteen Gymnasium.

Jeg har været en del af Ungeråd KBH det sidste år - og jeg vil rigtig gerne fortsætte. Ungerådet har givet mig en masse brugbar erfaring med, hvordan man er politisk aktiv - og ikke mindst hvordan man får sagt sin mening højt. Jeg synes, at det er vigtigt at huske at lytte til unge, da vi hurtigt kan blive glemt i debatter.

Hvorfor skal du stemme på mig

Man skal stemme på mig, fordi jeg er god til at kæmpe for dét, jeg synes er vigtigt, og jeg lægger de fleste af mine timer og meget energi i arbejdet. I det seneste år har jeg arbejdet for bedre seksualundervisning - og vi har netop til budgetforhandlingerne fået afsat 4,8 millioner kr. til dét. Jeg har også været med til at skrive en anmodning om gratis hygiejneprodukter på alle offentlige toiletter i Københavns Kommune, som er under behandling. Så har jeg også været med til at starte ungerådets TikTok op og lavet en udstilling om unge og byrum.

Jeg vil blandt andet kæmpe for et trygt natteliv, et grønnere København, ligestilling, gratis tandlæge og gratis hygiejneprodukter på alle offentlige toiletter i Københavns Kommune.