Emilie Aimèe Nielsen Kirst

Alder 16
Studie Niels Steensens Gymnasium
Hvem er jeg
Jeg er en engageret og ambitiøs gymnasieelev, der har meget på hjerte og derfor har været medlem af Ungeråd KBH de to seneste år. Ved denne Ungerådsperiode har jeg været med til at kæmpe for bedre seksualundervisning i folkeskolen (med succes) og få gang i en tiktok til KBH Ungeråd, så den sjove side af rådet også kan komme frem. Det er dermed blevet en stor del af min hverdag og den jeg er at kæmpe for, at ungdommen bliver hørt om end det er på Rådhuset eller i skolen. 

Ud over at være politisk kan jeg også godt lide at være aktiv og kreativ på diverse måder. Fx har jeg hævet mit kreative fag i gymnasiet, musik, jeg kreer ofte selv de gaver jeg giver og jeg siger næsten aldrig nej til en svømme-, løbe- eller gåtur;) Næst derefter elsker jeg at møde nye mennesker, og derfor bl.a. har jeg virkelig nydt at sidde i KBH Ungeråd.
Hvorfor skal du stemme på mig
Du skal stemme på mig, fordi jeg har mega mange fede ideer til, hvordan København kan forbedres eller vedligeholde dens charme. Jeg er også meget kreativ, når det kommer til at udforme forslag til politikerne, så ungdommen kan få indflydelse på byen. Din stemme på mig vil med garanti ikke være spildt: jeg vil sidde tiden som medlem ud og engagere mig og arbejde hårdt for det kommende ungeråds mærkesager og for tiltagende indflydelse til ungdommen.