Ella Marie Bredsted Jakobsen

Alder 14
Studie Gasværksvejens Skole
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg
Hej jeg hedder Ella jeg er 14 år gammel og bor på Nørrebro. Jeg har meget god humor (siger jeg selv). Jeg er typen der griner af sine egne jokes inden jeg overhovedet har fortalt dem. Jeg elsker genbrug og bruger rigtig meget tid på at grave efter genbrugsfund. Jeg elsker København og jeg tror på at byen og byens unge, har en masse at byde på. Derfor stiller jeg op til Ungerådet. Jeg var med inde sidste år og havde det skide sjovt.
Jeg håber i vil stemme på mig og alt det der hører med :)
(hvis i vil følge min instagram er den @ellambj)
Hvorfor skal du stemme på mig
Du skal stemme på mig fordi jeg har en masse gode ideer og jeg er god til at finde alternative løsninger på problemer. Jeg er kreativ tænkende of jeg elsker at arbejde med mine hænder. Jeg elsker at møde og snakke med nye mennesker, og jeg stoler på at jeg kan få meget godt arbejde gjort i år.
Mærkesager:
Min primære mærkesag er mental sundhed og general undervisning om emnet. f.eks. sidste år var jeg med til at skrive et forslag der handlede om at der skulle være en måde at folk med mentale problemer (f.eks. angst, depression, spiseforstyrrelser osv.) kunne blive henvist til hjælp af en uddannet på skolen. Så det ikke skulle rundt om forældrene først, fordi det kan være svært for nogle at snakke om det med deres forældre. 
Jeg håber i er enige med mig, og jeg håber at jeg får jeres stemme ;)