Storm Lykke Mejlvang

Alder 15
Studie Østerfarigmagsgade skole 9. Klasse
Hvem er jeg
Hej
Mit navn er Storm og jeg er en dreng på 15 år. Jeg er lige blevet humanistisk konfirmeret, og elsker den by jeg er født og opvokset i. 
Jeg bruger meget af min fritid på at spille bold, træne og hygge sammen med mine venner.
Jeg har næsten altid været i elevrådet gennem min skolegang, men jeg har aldrig følt at man faktisk fik opnået noget der betød noget for menneskerne omkring mig, og det er det jeg vil nu.
København er verdens smukkeste fedeste by, men det betyder ikke at den er uden problemer.

Jeg vil påvirke København. Jeg vil ændre noget.Hvorfor skal du stemme på mig
Du skal stemme på mig hvis du gerne vil repræsenteres af en med en nuanceret og relevant politisk holdning, og en der faktisk er klar på at ændre noget.
Jeg synes at børn og unge skal have en vigtigere stemme end den de har i dag.
Jeg har oplevet, at skoletiden kan ligge et hårdt pres mange. Jeg går ind for at vi i København skal sørge for, at alle dem der har brug for psykolog hjælp, får den hjælp de har brug for.
Jeg synes at man i København kan se meget uretfærdig ulighed i samfundet. I ungerådet vil jeg gå ind for lighed for alle, også unge og børn. Jeg bor på Østerbro, men har også boet på Nørrebro og gået i skole i Nordvest. I min skoletid har jeg oplevet forskelsbehandling på børn med andre etniske baggrunde end dansk, og det mener jeg er et stort problem.
Der er mange problemer i København, og jeg vil være med til at gøre en forskel.