Sylvester Windahl

Alder 15
Studie Johannesskolen, førhen Hanssted Skole
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg
Hey! Jeg hedder Sylvester, jeg kommer fra Valby, og så går jeg i 9. klasse. Jeg elsker Kbh, og har det sidste år nydt at repræsentere kommunens unge på Rådhuset.

Udover at jeg har været ungerådsmedlem et år, har jeg siddet i Ungdomsskolens bestyrelse, er medlem af et ungdomsparti, og er elevrådsformand på min skole på tredje år, hvor jeg har sat meget fokus på seksualundervisning, ungeinddragelse m.m. 

Så er jeg også FIF-atlet. Jeg er vild med mellemdistanceløb, et dejligt halvmaraton og bare sport generelt.
Så læser jeg også meget historie, og skriver ofte. Jeg har bl.a. skrevet en bog om Danmarks regeringsledere.
Hvorfor skal du stemme på mig

Mere bevægelse og idrætstimer på skemaet
Jeg vil gerne kæmpe for mere bevægelse på skemaet. Københavnske unge skal have flere idrætstimer, for to skoletimer på en folkeskole er ikke nok. Mere end 74% af danske unge bevæger sig ikke den anbefalede time om dagen. Og det skal der laves om på, synes jeg.

Bedre seksualundervisning
Det sidste års tid har min absolut vigtigste mærkesag været bedre seksualundervisning, og et sundt ungdomsliv falder ofte sammen med rigelig bevægelse.

Ungerådet har givet mig meget erfaring, og jeg vil rigtig gerne forsætte. Jeg vil gerne gøre en forskel for os unge, men også udvikle Ungerådet, så det kommer i endnu mere topform. Så hvis I synes om mit kandidatur, håber jeg I vil give mig en stemme ;)