Lily Rebecca Nørbæk Cobbold

Alder 14
Studie Europaskolen
Eksterne henvisninger
Hvem er jeg
Hej, Mit navn er Lily jeg er fjorten år gammel og jeg går i ottende klasse på Europaskolen. 
Jeg har været med i ungerådet et år, hvor jeg var sad i mental trivsels udvalget. Det har været en rigtig god oplevelse at være med i Ungerådet, og vi har fået opnået meget, derfor stiller jeg op igen. 
i min fritid kan jeg godt lide at høre musik, male, syg tøj, læse og være sammen med mine venner. 
hvis i gerne vil lære mig bedre at kende så endelig bare skriv til mig:)
Hvorfor skal du stemme på mig
Du skal stemme på mig til Ungerådet i år fordi, jeg har fået meget erfaring inden for området det seneste år, jeg er god skriftligt og mundligt og så brænder jeg bare virkelig for det:) min "main" mærke sag er.
Mental sundhed:
jeg mener at selv med nye forslag og øget fokus på unges trivsel er det stadig et emne der burdes arbejdes mere på. Med alt det der sker i verdenen i øjeblikket er vores unge under en ny slags pres som fx. klimaangst, kønsforvirring, sociale medier osv. Jeg mener at der skal være mere fokus generalt på unges mentale sundhed, fordi det er et problem der fortsat bliver værre. Jeg synes at Ungerådet eventuelt kunne prøve at arbejde videre med en gammel anmodning der hedder Ungelancen. Det indebærer en slags bil med en professionel inde for området der kører rundt til unge i nød. 

Bortset fra det er jeg selvfølgelig også åben for at arbejde på mange andre problemer i kbh, og jeg håber at jeg kan være med til at gøre København til et sted for alle:)